Vi söker en ombudsman och kommunikationsansvarig

Tjänsten går både ut på att stödja och utveckla det Socialdemokratiska partiet i Järfälla, men också att stötta våra företrädare i kommunpolitiken med kommunikation. Du ansvarar för politiska kampanjer, är valledare och är en nyckelspelare i vår politikutveckling fram till 2022.

Dina värderingar finns i den demokratiska arbetarrörelsen. Vi fäster i rekryteringen stor vikt vid tidigare erfarenhet av politiskt arbete och erfarenhet från idéburna organisationer. En del av arbetet innebär strategiskt stöd till de socialdemokratiska lokalföreningarna och våra förtroendevalda. Du kommer även ha en nyckelroll i samarbete med våra fackliga vänner och andra folkrörelser.

Du kommer mycket att fungera som länk mellan det politiska arbetet i kommunhuset och det socialdemokratiska partiets verksamhet i Järfälla. En stor del av din tid kommer läggas på kommunikation både internt i partiet, i våra sociala medier och gentemot våra lokala medier.

Vi söker någon som kan entusiasmera och få andra människor att växa, med inriktning på att utveckla organisationen, vår politik och ett växande antal medlemmar. Arbetet kräver att du är flexibel och strukturerad då du till ganska stor del kommer att arbeta självständigt. Arbetet innebär att du leder kampanjaktiviteter såsom dörrknackning och en del medlemsmöten på kvällstid. Du ansvarar också för medlemsregister och viss administration.

Fokus ligger på att öka verksamheten och få fler människor engagerade för de socialdemokratiska idéerna och stödja partiet och kommunfullmäktigegruppen i utvecklingen av vår politik.

Vi söker dig som:

  • uttrycker dig väl i tal och skrift
  • arbetar självständigt i dialog med andra
  • har B-körkort (ej ett krav)
  • har god erfarenhet av politiskt, fackligt eller annat folkrörelsearbete
  • delar arbetarrörelsens värderingar
  • har erfarenhet från kommunikationsarbete och arbete med sociala medier. Kunskap om bild och filmredigering är meriterande.

Anställning

Anställningen är tillsvidare på heltid med placering i Järfälla kommunhus, Jakobsberg samt Socialdemokraternas expedition (25 meter mellan). Arbetstiden är oreglerad då arbete på kvällar och enstaka helger förekommer. Tjänsten är en tillsvidareanställning och enligt kollektivavtal, 3 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse, men efter sommaren.

Arbetsledning sker av ordföranden för Socialdemokraterna i Järfälla samt delvis av vår gruppledare i Järfällas kommunfullmäktige.

Ansökan och frågor

Du är välkommen med din ansökan senast den 1 juni 2019. Bifoga CV samt personligt brev till victor.harju@sll.se OBS! Skriv Jobbansökan i ämnesraden. För frågor: victor.harju@sll.se ordförande för Socialdemokraterna i Järfälla.

facebook Twitter Email