Digital första maj med Annika Strandhäll!

Som vi tidigare har meddelat kommer årets första maj att ske digitalt på vår Facebooksida. Nu kan vi också stolt presentera årets gäst: Annika Strandhäll! Klockan 10:00 på lördag drar vi igång.

Annika Strandhäll har tidigare varit socialförsäkringsminister och socialminister i Sveriges regering. Idag är hon Socialdemokraternas jämställdhetspolitiska talesperson. Annika har genom sin frispråkighet gjort sig känd för sitt mod och sitt rättvisepatos, samt som en pionjär när det kommer till politikers användning av sociala medier. Det är därför svårt att tänka sig någon som hade passat bättre som gäst för historiens andra digitala första maj-firande i Järfälla!

Utöver detta kommer Socialdemokraternas gruppledare och oppositionsråd Eva Ullberg, Arbetarekommunens ordförande Victor Harju samt SSU i Järfällas ordförande Linnea Ikpo att delta.

Sändningen kommer att äga rum på lördag den 1 maj klockan 10:00. Du surfar helt enkelt in på vår Facebooksida och följer evenemanget där, med möjlighet att delta i diskussionen via chattfunktionen.

Vi beräknar att hålla på i ungefär en halvtimme, för att sedan med varm hand lämna över er till det nationella första maj-evenemanget som du kommer att kunna följa från Socialdemokraternas officiella kanaler.

Hjärtligt välkomna!

facebook Twitter Email