Medlemsmöte 25/8

Nu drar Socialdemokraterna i Järfälla igång verksamheten igen! Vi börjar med ett medlemsmöte den 25 augusti, där vi kommer att peppa igång inför kyrkovalet och behandla nomineringar till region- och riksdagslistor.

Hoppas att ni alla har haft en skön sommar! Även om den inte riktigt är slut än är det hög tid att dra igång den politiska verksamheten igen. Det är nämligen en viktig tid som står framför oss: Kyrkovalet står för dörren den 19 september, och det är vår uppgift att göra en grym valrörelse i försvar för en öppen och välkomnande folkkyrka. Därefter påbörjas arbetet inför de allmänna valen 2022. Vi hoppas att ni vill vara med på resan och kämpa för ett fritt, tryggt och rättvist samhälle.

Vi kommer att dra igång verksamheten med ett medlemsmöte den 25 augusti klockan 18:00. Då kommer vi, förutom att diskutera förutsättningarna inför kyrkovalet, att behandla nomineringarna till region- och riksdagslistorna inför de allmänna valen 2022. Nomineringsstoppet är satt till den 27:e augusti, så skicka dina nomineringar så snart som möjligt till valberedningens ordförande Claes Thunblad, claes.thunblad@byggforetagen.se, och till jarfalla@socialdemokraterna.se.

Det är också läge att börja fundera över nomineringar till kommunfullmäktigelistorna som kommer att beslutas om senare under året. Mer information kommer.

Mötet kommer att äga rum på Zoom. För att delta använder du följande länk: https://socialdemokraterna.zoom.us/j/83064042845

facebook Twitter Email