Socialdemokraterna i Järfälla söker ombudsman – deltid

Socialdemokraterna i Järfälla söker nu en engagerad ombudsman för att arbeta kampanjaktiviteter. Tillsammans med vårt kansli i kommunhuset spelar du en central roll i att driva vårt lokala arbete framåt!

Som ombudsman hos oss kommer du att ha en nyckelroll i att stötta vår partiorganisation. Du kommer att arbeta med kontakten mellan våra medlemmar, s-föreningar och för våra kampanjaktiviteter. Är du en självgående problemlösare med intresse för politik, organisation och kommunikation och förändring? Då är detta rätt roll för dig!

Vilka är vi?
Socialdemokraterna i Järfälla verkar i en av Stockholmsregionens mest dynamiska kommuner. Vi arbetar aktivt för att utveckla, styra och förbättra vår kommun. Vårt parti består av flera lokala föreningar och vår expedition är centralt belägen i Jakobsberg.

Vad ingår i en arbetsdag?
Som ombudsman kommer du att ha varierande arbetsuppgifter och arbeta självständigt med att driva verksamheten framåt i samarbete med vår styrelse och våra förtroendevalda. Arbetsuppgifterna omfattar hantering av sociala medier och webb, användning av medlemsverktyg samt arbete i Office-program som Word, Excel och Outlook. Du kommer att planera, organisera och övervaka olika projekt från början till slut, med ansvar för att hålla dig inom givna ekonomiska ramar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse för politiska frågor, gärna med erfarenhet från politiskt arbete eller folkrörelsearbete. Vi ser gärna att du är en skicklig skribent som kan anpassa budskap efter olika målgrupper. Du behöver ha god organisationsförmåga, vara initiativrik, strukturerad och handlingskraftig. Erfarenhet av att arbeta med MS Office är ett krav, och kunskap om arbetarrörelsen är meriterande. Självklart delar du Socialdemokraternas värderingar. Erfarenhet från arbete och förtroendeuppdrag inom arbetarrörelsen meriterande.

Om tjänsten – Ombudsman på deltid
Passar dig som söker deltidssysselsättning, kanske parallellt med studier.
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på deltid, med möjlighet till förlängning. Din arbetsplats är centralt belägen i Jakobsberg och resor inom Stockholmsregionen kan förekomma. Sysselsättningsgrad mellan 30 och 70 procent efter överenskommelse och kan om det underlättar för arbetstagaren variera över tid. Målstyrd arbetstid, och anställningen börjar med 6 månaders provanställning. Tillträde sker efter överenskommelse.

Vi tillämpar kollektivavtal mellan KFO – Handelsanställdas förbund och Akademikerna. Du är välkommen med din ansökan senast den 20 oktober 2024 men urval och intervjuer sker löpande.Bifoga ett personligt brev samt ditt CV, max 2 sidor, och mejla till jarfalla@socialdemokraterna.se. Skriv “ansökan ombudsman” i ämnesraden på mejlet.

Vi ser fram emot att höra från dig som vill vara med och driva utvecklingen av Socialdemokratin i Järfälla tillsammans med oss!

facebook Twitter Email